Foredrag

Din bedrift kan ta del i en ny retning innen norsk rusbehandling. Som støttespiller gir du rusavhengige muligheter til å oppnå mestring og forandring

Møt en av våre foredragsholdere

Jan er ekspedisjonsleder, foredragsholder og primus motor i Veien Ut. Han har selv levd et liv som rusmisbruker i over 20 år. Etter et vellykket behandlingsopplegg i 2002 klarte han å legge alle rusmidlene på hylla og lever i dag et godt, rusfritt liv.

Jan har i årene etter behandling tatt en bachelor i økonomi, gjort karriere både i det private og offentlige, skapt en solid rusfri omgangskrets, etablert et trygt forhold med sine barn og den øvrige familien. Han har giftet seg med sin kjære Katrine, blitt stefar, fosterfar og bestefar. Ikke minst har Jan etablert Veien Ut for å gi andre rusavhengige de samme mulighetene. Kontrastene fra Jans liv som aktiv rusavhengig til i dag er enorme.

Jan har helt siden tiden i behandling vært engasjert i å bringe videre de opplevelsene han selv har hatt etter at han sluttet med rus. Naturen ble raskt en viktig inspirasjonskilde i det nye livet. Med naturens kraft i tankene la han grunnlaget for det som i dag har blitt stiftelsen Veien Ut.

I sine foredrag tar Jan deg med inn i sitt liv både før og etter rus. Deltakelse i samfunnet, familien og vennskap er sentrale emner. Jan tar deg selvfølgelig også med på sine reiser med Veien Ut og deler sine tanker om rusfeltet og utfordringene vi har innen dette i Norge.

Book et motiverende og innholdsrikt foredrag!

Hvordan kan dere bli mer bevisste i forhold til rus og avhengighet?

Skreddersydde aktiviteter for bedrifter og offentlig sektor

Foredrag om rus og avhengighet

Opplev personlige historier med fokus på løsninger. Våre foredragsholderne har selv erfaring fra aktiv avhengighet samt hvordan man finner veien ut av det.

Vi gir dere innsikt i de negative ringvirkningene rus fører med seg, om skjult missbruk, skam, depresjoner m.m. Foredragene passer for både privat og offentlig sektor.

Workshops: Håndtering av rus på arbeidsplassen

Rusmisbruk koster næringslivet flere milliarder hvert år. Veien Ut arrangerer workshops hvor det jobbes med ulike problemstillinger i forhold til rus på og utenfor arbeidsplassen.

Hvordan fanger man opp rusmisbruk? Hva gjør man når man har oppdaget det? Hvordan tilrettelegge og forebygge? Disse blant flere er viktige spørsmål som stilles, evalueres og løses i våre workshops.

Rusfrie events og underholdning

I Veien Ut har vi et brennende engasjement for rusfrie tiltak i bedrifter. Vi skreddersyr aktiviteter og underholdning etter ønsker og behov. Vi har fokus på humor og involvering.

Motivet er å skape ekte og langvarige relasjoner mellom kolleger samt skape lojalitet til hverandre og bedriften.

Ønsker du å bidra?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hva Veien Ut kan gjøre for din bedrift!

Kontakt oss